Uutta osaa viimein :) Tämä onkin taas normipituinen, jopa muutaman kuvan pidempi. Kiitos perijää äänestäneille, toivottavasti olette tyytyväisiä valintaan.. ^^

Miran syntymäpäivän aamuna Antti halusi viedä vaimonsa treffeille Stadiin. Mira oli otettu ja myös iloinen, kahdenkeskinen aika oli ollut parilla viime aikoina vähissä.

Perillä Antti johdatteli rakkaansa tanssilattialle. Monet loivat kateellisia katseita selvästi rakastuneeseen pariin.

Muut tanssilattialle eksyneet huvittivat molempia..

Sitten siirryttiin yläkertaan lounaalle. Edes hento sadekuuro ei häirinnyt paria.

<3

Vielä ennen kotimatkaa autossa vietettiin hellä hetki jos toinenkin..

Kotipihalla pari halaili vielä pitkään. "Kiitos, oli todella ihana päivä," Mira kiitti miestään hymyillen. "Mitä vain kullalleni," Antti vastasi. "Ja hyvää syntymäpäivää."

Ehdottomasti sukuun.. ;)

Ei aikaakaan, kun oli Miran aika puhaltaa kynttilät.

"Onnea, kulta."

:)

Aleksi aloitti haaveuransa ja rikosneron tittelin havittelemisen.

Aamu oli iskenyt silmänsä isänsä ystävään Rikiin. Kiinnostuisiko aikuinen mies hänenlaisestaan teinitytöstä?

Mira sai edelleen tuntea itsensä rakastetuksi, kiitos Antin, joka jaksoi osoittaa rakkauttaan joka päiväisin pienin elein.

Salaa mielessään Mira oli kuitenkin helpottunut Antinkin harmaannuttua; enää hänen ei tarvinnut tuntea itseään nuorempien miehien seurasta pitäväksi puumaksi.

 

"Olet jopa komeampi kuin nuorena," Mira kehui mieheään, joka totta tosiaan vanheni arvokkaasti.

Aamu hyppisi varmaan kattoon, jos tietäisi Rikin ajatukset.. :D

Aleksi päätti ottaa härkää sarvista ja kutsua Auroran viimein treffeille, olihan hänkin edelleen mukana perijäkisassa.

Treffien aluksi ystävykset jakoivat viimeisimmät juorut kahvilan pihalla.

"Kauniille seuralaiselleni!" Aleksi lausui ja nosti maljan Auroralle, joka tyytyi punastelemaan kehusta.

Aleksi oli muuten haluttua juttuseuraa, mm. nuo kaksi jonottivat juttusille nuorukaisen kanssa :D

Ruuan jälkeen Aurora meni käymään naistenhuoneessa. Samalla Aleksi löysi muuta ajateltavaa.. Kunhan pidät moiset mietteet omanasi!

Aleksin huomio palasi kuitenkin seuralaiseensa tämän palattua, ja pientä flirttiäkin oli ilmassa..

;)

"Oli tosi kivaa," Aleksi myönsi hyvästellessään Auroraa. "Niin minullakin," tämä vastasi hymyillen.

Rouva Kurjenkaulalla oli onneksi muuta puuhaa..

..eikä hän keskeyttänyt nuorten ensisuudelmaa :)

Hyvästeltyään Auroran Aleksi istui vielä pitkän tovin autossa ennen kotiinmenoa. Aurora oli kyllä mukava ja heillä oli paljon yhteistä, mutta silti epäilys oli kohonnut pojan mieleen; jos tämä ei ollutkaan se oikea hänelle?

***

Antti oli edelleen varsin nuori mieleltänsä.

Seuraava päivä oli vapaata töistä, joten Aleksi päätti kävellä läheiselle ostarille ja selvitellä samalla ajatuksiaan.

Ensin Miran pyytämät ruokaostokset..

Pihalla hampurilaisen ääressä Aleksi jutteli niitä näitä muutaman naapurin kanssa, mutta päätti pian lähteä takaisin kotiin.

Ennen kuin Aleksi ehti pois ostarilta, hän törmäsi kauniiseen vaaleaverikköön, joka iski heti juttua pojan kanssa.

Tontille ilmestyi toinenkin blondi, mutta tämä oli mustiin pukeutunut häijy noita, joka kaiken lisäksi loihti Leutolaakson ylle rankkasateen. Aleksi ei uskaltanut lähellekään tuota häijysti käkättävää noitaa..

"Oot muuten tosi nätti," Aleksi soperteli uudelle tuttavuudelleen, ja pakeni nolostuksissaan paikalta. Tämä reissu ei ollut ainakaan auttanut hänen sekaisia ajatuksiaan.

Ready, steady, GO!

Perheen kuopus Aatu oli viettänyt suuren osan lapsuudestaan hiljaisuudessa. Ujosta luonteestaan johtuen hän viihtyi paljon omissa oloissaan, ja teini-ikäiset sisarukset tuntuivat muutenkin turhan aikuisilta pojan seuraksi.

Annukka tiputti pommin eräänä aamuna. "Taidan antaa teidän kahden kisata perijän paikasta. Totta puhuen mua ei kiinnosta jäädä perustamaan perhettä isän ja äidin valvonnan alle.." hän mutisi sisaruksilleen.

Siskon sanat saivat Aleksin mietteliääksi; nyt enää Aamu kisasi hänen kanssaan perijän tittelistä. Aleksia ei häirinnyt ajatus lapsuudenkotiin jäämisestä, nyt hänen vain täytyi löytää se oikea vaimoehdokas..

Aamun lämmittely-yritykset alkoivat purra Rikiin, mies vieraili talossa ahkerasti ja jopa omasta tahdostaan. Aamu ei ollut vielä antanut periksi, ja hän havitteli perijän paikkaa yhtälailla veljensä kanssa.

Mira toivoi mielessään perijäksi Aleksia, ja olikin saanut kelpo idean, jolla auttaa poikaa. Hänellä oli eräs vapaa ystävänainen, josta poika voisi kiinnostua.. Taidankin soittaa Milkalle oitis, Mira tuumi.

Aleksi saapui töistä juuri parahiksi toivottamaan Milkan tervetulleeksi :D Sitä hän ei tietenkään tiennyt, että Mira oli pyytänyt naisen kylään.. Alku näyttää ainakin lupaavalta ;)

Sisällä talossa Aamu oli siirtynyt jo flirttailuun, ja sai ilokseen huomata, ettei Riki torjunut sitä.

Mies myös osoitti kiinnostuksensa melko avoimesti, harmi vaan että Aamu sattui juuri keskittymään käymässä olevaan serkkuunsa.

Aleksi ei suinkaan ollut päässyt vielä flirttailuun asti Milkan kanssa, mutta oli ehtinyt jo huomata, että heillä oli paljon yhteisiä kiinnostuksenkohteita. Ja hänellä on niin kauniit vaaleat hiuksetkin! Aleksi ihaili mielessään.

Nuorekas Antti, osa 2. Poliisivoimissa tarvitsee hyvää kuntoa ^^

Mirakin sai edelleen tuntea itsensä nuoreksi, kiitos teini-ikäisten lastensa. Nahistelu oli myös Miran mielestä hauskaa puuhaa.

Milka taas kylässä, ja meni oma-aloitteisesti putsaamaan kissapetin! Tuostapa kelpo vaimo Aleksille.

Hiljaisuudessa lapsuutensa eläneen Aatunkin oli aika siirtyä teini-ikään, ehkä pojasta tulisit nyt vähemmän näkymätön.

Cuuuuute <3 Harmi että nyt vasta kasvoi, muuten olisi saanut myös kisailla perijän paikasta.. Aatulle arpa soi nautintotavoitteen, ja (lähes mahdottoman) elämäntoiveen 50 ensitreffien viettämisestä. Poikaa miellyttävät loogisesti ajattelevat vaaleaveriköt, sen sijaan mustahiuksiset simit eivät ole hänen juttunsa.

Vaikka Aleksi oli tuntenut Milkan vasta pari hassua päivää, hän uskaltautui heittämään pientä flirttiä, jota nainen ei onneksi torjunut.

"Kiva että kävit taas," Aleksi sanoi halatessaan Milkaa hyvästiksi. "Oli kiva nähdä," Milka vastasi rutistaen poikaa tavallista lujemmin.

Aleksi malttoi tuskin odottaa seuraavana päivänä koittavia syntymäpäiviään; tulisi hänestä perijä tai ei, hän voisi viimein kertoa Milkalle romanttisista toiveistaan naista kohtaan. Niin haltioitunut Aleksi oli uudesta tuttavuudestaan, ettei kuullut, mitä taka-alalla tapahtuikaan..

"Häh, mikäs se tuo on? Liian iso tähdeksi.." Antti kummasteli.

"HELP!"

Miksi näin ei voinut käydä, kun Antti oli vielä aikuinen.. -_-

Aamuyöllä alus palasi. Metelistä huolimatta vain Aatu juoksi pihalle seuraamaan tapahtumaa.

Tyynin ikinä näkemäni alienien kaappaamaksi joutunut :D Kaipa jos jonkinmoisten rikollisten kanssa työskentely opettaa..

Aleksin syntmäpäivän aamuna Aamu veti veljensä syrjään ennen aamiaista. "Oon tässä miettiny.. En mäkään halua jäädä tähän taloon porukoiden kytättäväksi ja lastentekoon patistettavaksi. Ota sä perijän paikka," hän sanoi päättäväisesti Aleksille.

Aleksin silmät suurenivat hämmästyksestä. "O-ootsä tosissas?" hän kysyi häkeltyneenä. "Joo joo, en kai mä vitsailis tällaisella asialla! Susta tulee varmasti parempi perijä kun musta."

Aleksi halasi siskoaan tiukasti. "Kiitti, oikeesti." Aamu naurahti, "Eipä mitään. Mut lupaa sit tulla käymään munkin luona kun muutan!" Aleksikin nauroi, "Tietty, sisko."

Sisarukset kertoivat päätöksestään yhteisvoimin aamiaispöydässä. Vanhemmat nyökyttelivät tyytyväisinä ja kaksi muuta sisarusta onnittelivat uutta perijää.

Iltapäivällä Aleksi peilaili itseään hermostuksissaan, hän oli kutsunut Milkan syntymäpäiväjuhliinsa eikä malttanut odottaa naisen näkemistä. Tai tämän ilmettä, kun hänestä kasvaisi aikuinen..

Aamukin oli saanut opintonsa päätökseen, ja halusi jo työelämään. Kiinnostava paikka löytyi urheilu-uralta.

Perheen koira Bubble oli myös ehtinyt jo harmaantua, mikä ei kyllä ollut vaikuttanut sen leikkisyyteen.

"Hei taas, ja onneksi olkoon," Milka tervehti Aleksia ja antoi tälle suukon otsalle. Aleksi punastui korviaan myöten.

"Kiva että tulit," Aleksi soperteli hämmennykseltään.

Pian synttärisankari pääsikin puhaltamaan kynttilöitä kakustaan. Perheestä vain Aamu ja Aatu olivat juhlistamassa tapahtumaa, mutta Aleksi näki vain Milkan..

Hello gorgeous! Äkkiä joku juttelemaan sille xD

Vaatteet vaihdettuaan Aleksi oli vetänyt Milkan ulos saadakseen olla rauhassa naisen kanssa. Nyt oli Milkan vuoro punastella, Aleksista oli kasvanut oikein komea mies.. Nyt paljastui myös, että näillä kahdella on kolme salamaa :)

<3

Illan pimennyttyä pari istuskeli lammen äärellä nauttien toistensa seurasta. Kummankin oli vaikea uskoa, miten äkkiä he olivat rakastuneet toisiinsa.

 "Haluaisitko seurustella nyt ihan virallisesti?" Aleksi uteli katsoen Milkaa silmiin. "Tietysti, höpsö," Milka kikatti, ja halasi miestä lujemmin.

***

Vaikeuksien kautta voittoon, vai mitä, Aleksi? ;) Seuraavaksi aletaan sitten seuraamaan, miten nuoren parin elämä alkaa sujua. Luvassa ensi osassa on myös uusi talo, vihdoin viimein :D Kommentoida saa, kiitos että luitte!