Vähän pidemmän tauon jälkeen uusi (tylsähkö) osa! :D

Ei näin, Saku! Sinun pitäisi nähdä moisia unia vain Minkasta.. Eikö tuo nainen ole vähän vanhakin..?

"Olipas mukava tyttö se Minka, milloinkas pyydät hänet uudestaan kylään?" Salla uteli pojaltaan aamiaispöydässä. Hän toivoi jo pikaisesti lapsenlapsia, ja Minka vaikutti oivalta vaimoehdokkaalta Sakulle.

"Niin tuota, ajattelin pyytää häntä treffeille kunhan on vapaata töistä," Saku mutisi hermostuneesti, hänestä oli hieman kiusallista vastata moisiin kysymyksiin äidiltään.

Salla päätti vielä palata työelämään, vaikka vanhettuaan ei pystynytkään saamaan kuin kehnopalkkaisia pätkätöitä. Pienetkin tulot olivat kuitenkin tarpeen, ja mieluista työtä löytyi ravintola-alalta. Antto puolestaan jatkaa ylenemistään lääketieteen saralla, onkohan nykyisin Yleislääkäri.

Teineydyttyään Sonjasta oli tullut luokkansa suosituimpia, ja etenkin poikapuoliset luokkakaverit tulivat mielellään tytön luo kylään. Mitään flirttiä kummempaa ei tuttavuuksista kuitenkaan vielä kehittynyt.

Saku oli ottanut tavakseen varhaiset aamulenkit, hyvästä kunnosta olisi hyötyä rikosalan töissä ja - toivon mukaan - myös Minkan hurmauksessa.

Nuoremmat kolmoset tekivät usein läksynsä yhdessä, tosin pojilla oli taka-ajatuksena udella vastauksia koulussa paremmin pärjäävältä siskoltaan..

Montaa päivää Saku ei malttanut olla erossa Minkasta, joten eräänä aamuna hän rohkaisi mielensä ja pyysi naista treffeille Stadiin.

Laulumajan pihalla Saku tervehti Minkaa hellällä suudelmalla, perhosten lennellessä vatsanpohjassa.

Treffeillä laulettiin (kyseenalaisella menestyksellä)..

..otettiin muistoksi yhteiset kuvat ja..

Hello handsome! Eikun..

..ja pusuteltiin, totta kai. Saku uskoi jo rakastuneensa Minkaan, vaikkei ollut tuntenut naista kovin kauaa.

Syöminenkin unohtui, kun pari alkoi tanssia hitaita muuten tyhjällä tanssilattialla. Minka katsoi Sakua hellästi silmiin, jospa hän tunsikin samoin?

Saku ei pystynyt pitämään enää sormiaan erossa tuosta hurmaavasta olennosta, mutta hänen onnekseen Minka ei pistänyt pahakseen miehen vaeltelevaa kosketusta.

"Haluaisitko jatkaa treffejä minun luonani?" Saku uskaltautui ehdottamaan. Minka nyökkäsi ja hymyili säteilevästi, joka sai Sakun sydämen jättämään pari lyöntiä väliin.

Kotona tunnelma tiivistyi entisestään, ja suhde eteni fyysisemmälle tasolle..

Hellien hetkien jälkeen Saku kysyi mieltään painaneen kysymyksen: muuttaisiko Minka hänen luokseen? Vastaus oli epäilemättä myönteinen :)

Pienen tyylimuutoksen ansiosta Minkasta kuoriutui entistä kauniimpi neitokainen. Tavoite on Sakun tavoin mammona, ja elämäntoiveena on kohota talousneroksi (hän on tällä hetkellä rikollisnero). Luonteeltaan Minka on skorpioni (6-5-8-3-3). Naista miellyttävät haju ja pyöreämmät muodot (onneksi ei siitä huolimatta torjunut hyväkuntoista Sakua :D), mutta punahiuksiset eivät saa häntä syttymään.

Saku ei halunnut aikailla enää hetkeäkään, vaan polvistui seuraavassa hetkessä Minkan eteen sormusrasia käsissään. "Teetkö minusta maailman onnellisimman miehen tulemalla vaimokseni?"

Vastauksesta ei liene epäilystä ;)

Uusi talo!

Uuden asukkaan (ja hänen tuomansa 20 000 simoleonin) kunniaksi vanha tönö pistettiin maantasalle ja rakennettiin uusi tilalle. Pihallekin saatiin pari omenapuuta, ja saipa perhe viimein autonkin. Ennen taloesittelyä on kuitenkin aika..

..juhlia häitä! Ilman suurempia krumeluureja pari päätti sinetöidä liittonsa uuden talon pihalla, vierainaan vain talon muut asukkaat.

Salla hymyili onnellisena; Saku oli löytänyt kelpo vaimon, ja pari jatkaisi sukua varmasti ansiokkaasti.

Kun Minka oli toivotettu tervetulleeksi perheeseen, pari vetäytyi nauttimaan toisistaan makuuhuoneen puolelle..

Sitten se taloesittely:

Olohuone/keittiö. Perimmäinen ovi vie toistaiseksi tyhjään lastenhuoneeseen.

Alakerran wc, sisäänkäynti sohvan vierestä.

Vanhempien makuuhuone.

Isovanhempien makuuhuone. Näytti aluksi erilaiselta, mutta unohdin kokonaan portaat eikä niitä voinut enää sijoittaa muualle..

Yläkerran huone, jossa nukkuvat teinikolmoset.

Ja lopuksi yläkerran wc. Sisustus jälleen melko halpaa, sillä rahaa meni eniten seiniin.. :D

Perijänä Saku sai valita perheen auton, ja hän myös ajaa sillä töihin.

Aaposta ja Aatusta oli inhottavaa, että taloon oli muuttanut uusi naisasukas; hänhän voisi vaikka lukea heidän päiväkirjojaan!

Antto sen sijaan oli HYVIN tyytyväinen poikansa vaimovalintaan.. Näillähän on kaksi salamaa niinkuin Minkalla ja Sakullakin, jaiks!

Ihailuksi Anton ihastus kuitenkin jäi, hän tyytyi katsomaan taka-alalta poikansa onnea. Olihan hänellä oma rakastava vaimonsa.

Hmm, pitäisiköhän tuo maalausteline sittenkin sijoittaa toiseen huoneeseen..

Tuoreen avioparin läheinen kanssakäyminen näyttäisi viimein tuottaneen toivottua tulosta.

Aamupahoinvointi kesti onneksi vain hetken, ja Minka ehti kimppakyytiinkin. Hän oli aloittanut työt liiketalousuralla.

Sakun lenkkeilykin tuotti tulosta, vaikkei muskeleita juuri tuon takin alta näkynytkään :P

Aatulla ei ollut yhtä hyvä tuuri tyttöjen kanssa kuin siskollaan poikien, tuokin teini vain kiusasi poloista koko ajan..

Ei ei ei!!

Helpotuksekseni pahoinvointi ja supistukset eivät onneksi johtaneet jälleen keskenmenoon.

Ennenaikaisista supistuksista säikähtäneenä Minka lisäsi ruokavalioonsa terveellisempiä ruokalajeja, kuten salaatteja ja keittoja, ja alkoi myös mennä ajoissa nukkumaan.

Välillä hän ei kuitenkaan voinut vastustaa Sallan kokkaamia herkkuaterioita. Minka oli huolissaan, että alkaisi lihoa lisääntyneen ruokamääränsä takia, mutta Saku sai hänen huolensa väistymään jakamalla hellyydenosoituksia vaimolleen entiseen malliin.

Saku nautti unelmaurallaan työskentelystä, mutta rankat yövuorot veivät miehestä kaikki voimat. Häntä myös harmitti, ettei usein jaksanut viettää aikaa vaimonsa seurana ja tukena kun joutui valvomaan öisin. Ehkä tämä tästä helpottuu vielä..

"Niin tuota Salla, en tiedä oletko jo huomannut että minä -" "Tokihan minä tiedän että olet pieniin päin, tyttöseni." Salla keskeytti Minkan lauseen ovelasti hymyillen. Minkan suu loksahti auki, ei kai hänen mahansa vielä niin iso ollut?

Ei ehkä vielä silloin, mutta viikkojen edetessä Minkan maha alkoi kasvaa hurjaa vauhtia. Kolmas sukupolvi syntyisi pian!

Aukusti oli tullut kylään lapsuudenkotiinsa. Hän oli muuttanut läheiseen kerrostaloon, josta oli helppo vierailla kysymässä veljensä kuulumisia.

"Hemaisevan vaimon löysit ittelles, veliseni," Aukusti kehui varmistettuaan, ettei Minka ollut kuuloetäisyydellä, ja vinkkasi veljelleen silmää. Saku tyytyi vaan punastumaan ja mutisemaan jotain epämääräistä, ahtaen lisää leipää suuhunsa.

Muutaman metrin päässä Minka puhui puhelimessa kolmannen veljistä, Simon, kanssa. Ei ole hänkään tainnut unohtaa teininä tapaamaansa neitoa, josta piti jo silloin..

Tahvolle päätettiin viimein hankkia puoliso, ja eläinsuojeluyhdistyksestä tuotiin perheeseen Netta.

Varsin mielenkiintoinen istumajärjestely tällä herralla, vaikka keittiönpöydän muut paikat olisivat olleet vapaana..

Oikeasti, ei ole totta! Kaikki Niemen suvun miehet ovat ihan Minkan pauloissa -_-'

"Syntyyköhän se pian?" Saku kuiskasi hivellessään vaimonsa poskea. "Luulen niin," Minka vastasi yhtä hiljaa, hieroessaan samalla mahaansa jota sen asukki oli juuri potkaissut.

Pikemmin kuin arvaatkaan, Saku hyvä! Synnytyskivut alkoivat jo seuraavana yönä, juuri kun Minka oli aikeissa kylvettää Netan pihalla.

"Auttakaa nyt joku!" Minka huusi tuskissaan. Hänen onnekseen huuto kantautui avonaisesta ikkunasta Sallan korviin, joka juoksi nopeasti ulos ja auttoi Minkan sisälle synnyttämään.

Synnytys sujui hyvin, ja sekä äiti että vauva olivat sen verran hyvässä kunnossa, ettei sairaalaan tarvinnut lähteä ennen aamua.

"Hei pikkuinen, mummo tässä," haltioitunut Salla leperteli pikkuiselle. Hän oli niin onnellinen, että oli saanut nähdä lapsenlapsensa syntymän.

Tulokas sai soman, vaikkakin melko vaatimattoman, huoneen.

Aamulenkiltään palannut Saku oli hämmästynyt kuullessaan, että Minka oli synnyttänyt hänen ollessaan poissa. "Menehän katsomaan esikoistamme, hän on kehdossa," Minka kehotti miestään hymyillen.

"Voi kun olet pieni," Saku henkäisi ja nosti vauvan varovasti syliinsä.

"Oma kullannuppuni," Saku sanoi lempeästi ja hieroi nenäänsä tyttärensä Minjan nenää vasten.

En ole varma olenko jo sanonut, että Aapokin on tätä nykyä lääketiedealalla. Hänhän toivoo ylenevänsä sairaalan johtajaksi.

Netallekin oli hankittu töitä, palvelualalta. Salla yritti opettaa koiraa antamaan tassua, että se saisi nopeammin ylennyksen.

Pikku tulokas oli koko perheen suosiossa, jopa nuoremmat pojat hoitivat Minjaa mukisematta. Kieltämättä mukavaakin, että auttavia käsiä oli niin paljon, toisin kuin Anton ja Sallan ensimmäisten kolmosten kanssa :D

Saku ja Minkakin olivat kiitollisia avusta, näin heille jäi aikaa myös toisilleen. Lisäys jälkikasvuunkin oli toiveissa, mutta se päätettiin jättää vähän myöhemmäksi, olihan Minja vielä niin pieni.

O-ou, varohan Antto! Sähköiskua ei onneksi tällä kertaa tullut.

Aatukin oli aloittanut työt, hän puolestaan seikkailualalla.

Nämä kaksi on vaan niin söpöjä, ei siitä mihinkään pääse <3

Vanhuus ja pidätysvaikeudet, oivoi..

Minjan vauvaikä kului kuin siivillä, ja pian oli pikkuisen aika varttua piirun verran isommaksi. Mikä lie vetänyt Anton noin vakavaksi?

Isi auttaa puhaltamisessa.

Näin suloinen tytöstä kuoriutui :) Horoskooppi on jousimies, luonnepisteet 7-2-10-10-3 (ujo marisija..).

Ensi kerralla nähdään, saako Minja kenties sisaruksia, ja vähän suruakin luvassa. Mutta ennen sitä, kommentoida voi ja pitää! Nyt myös boxiin, toivon mukaan se toimii :D