Anteeksi lähes totaalinen katoamiseni yli kuukaudeksi, aikaa on mennyt enemmän koulun viimeistelyssä ja kesätöiden etsinnässä kuin Simssin parissa.. Mutta viimein täällä uuden osan kera, vaikkakin se on (jälleen kerran) hieman lyhempi ^^' Toivottavasti välttää silti!

(jos jotakuta vielä kiinnostaa Milkan tiedot, niin hän on perhetavoitteinen rapu pistein 6-3-6-4-6, haaveilee terästitaaninaisen tittelistä, mieltymyksenään silmälasipäiset brunetit ja inhokkinaan kilot)

Antti oli täysin pojantyttärensä pauloissa, ja istuikin mielellään lastenhuoneessa valvoen pienoisen unta aina kun töiltään ehti.

Pieni Maisa tulisikin vaatimaan pian enemmän valvontaa ja huomiota, kun tuli tytön aika taaperoitua. Aleksin ajatukset ihan muualla kuin tyttären kasvussa..

SynttäritOnVakavaaPuuhaa-kerho.

Tytöstä kasvoi oikein suloinen, selvästi äitinsä piirteillä suotu taaperoikäinen. Horoskooppi on kaksonen ja luonne seuraavanlainen: 7-9-10-3-6.

Laitettuaan tytön nukkumaan Milka riensi vessaan.. Torumaan Anttia, joka oli saanu vessanpytyn tukkeutumaan. Antti oli vähän kummissaan toruista, mutta nyökytteli kuitenkin nöyränä ja alkoi avata tukkeutunutta pönttöä.

"Kukas pikku prinsessa se siinä," Aleksi leperteli tyttärelleen nostaessaan tämän kehdosta.

"Mitäs sanoisit, jos opeteltaisiin vähän kävelyä?" Aleksi uteli Maisalta kutittaen tyttöä, joka kihersi innoissaan isältään saamasta huomiosta.

Vaatteidenvaihdon jälkeen päästiin oppien pariin. Aluksi Maisa tyytyi konttaamaan isänsä luokse - niin pääsi paljon nopeammin kuin kävellen! - mutta tajusi kuitenkin lopulta jutun juonen.

Kävelysession päätteeksi päästiin opettelemaan myös pottailua; Aleksi suorastaan pelkästi vaipanvaihtoa..

Samana iltana haettiin jo iäkkääksi päässyt Bubble viimeiselle matkalleen.

Princess mourusi suruissaan parhaan ystävänsä menetystä; se oli nyt talon ainoa lemmikki.

Aatukin osallistui veljentyttönsä hoitoon ilomielin, itse sisaruskatraan nuorimpana hän ei ollut aiemmin saanut hoitaa pieniä lapsia.

Aatullekin oli luvassa lisää hoitoharjoitusta, nimittäin Milkan ja Aleksin taannoiset poreallasleikit näyttivät tuottaneen tulosta.

"Ihanaa, lisää lapsia!" Aleksi huudahti syleillessään Milkaa tämän kerrottua uutiset. Milka oli iloinen, että hän ei ollut ainut joka toivoi perheenlisäystä.

Raskauden myötä Milka jäi äitiyslomalle, ja sai ottaa rennosti Miran tai Antin hoitaessa mielellään lapsenlastaan.

Alkuraskaudesta Milka kärsi ennenaikaisista supistuksista, jotka saivat hänet pelästymään. Neuvolassa hoitaja kuitenkin vakuutti, ettei hänellä ollut syytä huoleen ja että raskaus eteni normaalisti.

Hoitajan vakuutteluista huolimatta Milka pyrki ottamaan tavallista rennommin loppuraskauden ajan, nukkuen enemmän ja välttäen rasittavia kotitöitä.

...

Auts? :D

Maisa oli rauhallinen lapsi, hän ei turhia kitissyt ja viihtyi syöttötuolissaan istuskellen pitkät tovit talon elämää tarkkaillen.

Nuori pari muisti huomioida myös toisiaan, Milka heräsi usein varta vasten syömään aamiaista yhdessä miehensä kanssa ennen tämän töihinlähtöä vaikka olisi saanut nukkua pidempäänkin.

Myös Maisa sai viimeisillään raskaana olevalta äidiltään huomiota, vaikka kyykistelyt alkoivat olla jo hankalia suuren vatsan takia.

Mukavan rauhallista puuhaa sekä Milkan että Maisan mielestä oli satujen lukeminen.

Vielä viimeiset leikitykset isän toimesta..

..ja Maisa ehti kasvaa lapseksi ennen uuden vauvan syntymistä.

Maisa joutui heti setänsä härnäämäksi. "Ompas mun veljentyttö jo iso!"

"Hei, tuo ei ollu kivaa," Maisa mutisi hieroen päätään, ja Aatu heltyi pyytämään anteeksi nähdessään tytön koiranpentuilmeen.

"Vähän alempaa," Milka pyysi mieheltään, joka oli tarjoutunut hieromaan vaimonsa kipeää selkää. Ei ollut helppoa kantaa raskasta mahaa monta kuukautta. 

En ole tiennyt, että aavekoirat voivat leikkiä keskenään.. :D

Maisakin odotti jo innoissaan tulevaa perheenlisäystä. "Toivottavasti oot tyttö," hän puheli vatsalle, saaden Milkan naurahtamaan huvittuneena.

Koulunsa päätökseen saanut Aatu aloitti työt löysäilyuralla. Yövuoro ei vaan ollut ollenkaan pojan mieleen!

Milkan synnytys alkoi varhain eräänä aamuna.

Puuuuuuh, on tämä vähän helpompaa toisella kerralla, Milka tuumi ponnistaessaan toista lastaan maailmaan.

Perheeseen liittyi siskonsa kanssa täysin samoilla perimillä siunattu tyttö, Meiju. Milkan vatsassa tuntui kuitenkin edelleen oudolta..

"Pitäisitkö tyttöä hetken?" Milka kysyi hätäisesti anopiltaan. "Toki toki, mikäs on hätänä?" Mira oli hieman ymmällään saadessaan syliinsä vastasyntyneen lapsenlapsensa.

"L-luulen ettei tämä ole vielä ohi..!!" Milka puuhkaisi ja alkoi ponnistaa uudelleen.

Toinenkin tulokas oli tyttö, mutta tämä sai suvussa pitkään kulkeneet vaaleansiniset silmät. Nimekseen pienokainen sai Moona.

Muutamaa tuntia myöhemmin Aleksi oli palannut töistä, ja huomasi heti vaimonsa mahattoman olemuksen. "No, kumpikas sieltä tuli?" hän uteli. Milka tyytyi hymyilemään salaperäisesti, "menehän katsomaan lastenhuoneeseen."

Aleksi ei heti tajunnut huoneessa toista kehtoa, koska Meiju alkoi juuri sillä hetkellä itkeä likaista vaippaansa. "Noh noh, vaihdetaanhan se kakkavaippa pois," Aleksi hyssytteli vauvaa.

Vaipanvaihdon lomassa Aleksi näki, kun Antti toi huoneeseen juuri syöttämänsä Moonan. Onko meille tullut kaksostytöt? hän mietti ihmeissään.

Laitettuaan Meijun takaisin kehtoon Aleksi siirtyi toisen kehdon luo tervehtimään toista tytärtään, hymyillen onnellisena. Kolme tytärtä..

Ei niin paljon hyvää ettei välillä jotain pahaakin; Mira sai potkut pitkäaikaiselta journalistiuraltaan.. Mediamogulin pesti jää siis haaveeksi.

Milka oli puolestaan alkanut yletä urallaan tasaista tahtia heti palattuaan töihin äitiyslomalta; pieni tauko taisi tehdä naiselle vain hyvää.

Koska Aatu teki yövuoroa, oli hänellä päivisin aikaa hoitaa pikkuisia kotona. Hoitoapua oli nyt myös työttömäksi jääneestä Mirasta.

Rankka lainvalvontaura vei jo iäkkään Antin voimat täysin..

"Kohta talossa on taas taaperoita," Milka tuumi, kun pari tanssahteli hiljaa laitettuaan kaksoset nukkumaan. "Tosiaan. Lisää pottailuopetusta tiedossa!" Aleksi tokaisi, saaden vaimonsa nauramaan.

Tosiaan, vain muutamaa päivää myöhemmin oli aika kasvattaa kaksosetkin taaperoikäisiksi.

Sinisilmäisestä Moonasta tuli hieman erinäköinen kuin sisaruksensa, tosin söpö silti. Horoskooppi on kalat (7-3-10-3-7).

Meiju on puolestaan identtinen isosiskonsa Maisan kanssa, niin ulkonäöltään kuin luonteeltaankin.

Kaksosten hoitaminen ja huomioiminen vei paljon aikaa kaikilta talossa asuvilta aikuisilta, mutta onneksi kykeneviä hoitajia oli peräti viisi. Lastenhoitajaakaan ei tarvittu, aina kotona oli vähintään Mira.

Aleksi jaksoi aina huomioida vaimoaan pienin romanttisin elein. Molemmat myös haaveilivat vielä pienestä pojasta sisarusparven jatkoksi..

Unohdin tyystin Aatun synttärit, ja poika kasvoi ilman kakkuakaan salskeaksi nuoreksi mieheksi.

Aatu ei halunnut jäädä pidemmäksi aikaa veljensä perheen jalkoihin, ja lähti vielä samana iltana aloittamaan omaa elämäänsä tahollaan.

Mukaansa Aatu sai jo harmaantuneen Princessin, joka viettäisi varmasti eläkepäiviään mieluummin ilman lapsikatraan metelöintiä.

Koska talossa oli nyt yksi asukas + lemmikki vähemmän, pääsi nuori parimme toteuttamaan perheenlisäyshaavettaan.. ;)

Maisa oli hätistetty ulos vanhempien lemmenhetkien ajaksi. Tyttö päätti tehdä jotain hyödyllistä ja haravoida pihapuiden pudottamia lehtiä nurmikolta. Täähän on ihan kivaa! hän tuumi.

Äidin tyttö selvästikin! Milka ajatteli ylpeänä hurratessaan tyttärensä hyvälle todistukselle.

Aleksi sai huomata, että puheopetus ei ollut kaikkein helpointa puuhaa. Selvästi perineet itsepäisyytensä äidiltään, hän mutisi, jatkaen Moonan opettamista.

 Koulun lisäksi Maisa piti pianonsoitosta, ja olikin tullut siinä jo aika virtuoosiksi nuoresta iästään huolimatta. Vanhemmat saivat tosiaan olla ylpeitä tyttärestään.

***

Comments please :)