Osassa kesti hieman luvattua kauemmin, pahoittelen! Mutta nyt se on täällä, siispä lukemaan :) --> 

Uuden perijän kunniaksi vanha talo jyrättiin maan tasalle uuden tieltä. Pieni esittely lienee paikallaan?
(tiedän, valmistalo, olen laiska..)

Takapihan terassia.

Etupihaa.

Ja sitten sisälle!

Eteinen ja oikealla oleskelutilaa.

Pieni harrastenurkkaus. Tuolta ovesta..

..lastenhuoneeseen.

Perijäpariskunnan huone, lastenhuoneen vieressä.

Olohuone, ulko-ovesta vasemmalla.

Keittiö.

Alakerran wc.

Ja alakerran pohjapiirros.

Näkymä yläkerrasta portailta päin.

Isovanhempien huone.

Kaksosten huone.

(näkyypäs inhottavasti läpi tuo kirjoituspöytä..)

Aatun huone..

..yläkerran wc..

ja pohjapiirros.

 

Aleksi riensi heti testaamaan takapihan uima-allasta, ja hienosti mies hyppäsikin.

Pulikoituaan tovin Aleksille tuli kuitenkin palava halu nähdä rakas Milkansa, ja saatuan vaatteet päälleen kutsui tämän käymään. Hän aikoi pyytää naista tänään muuttamaan luokseen..

Pari vetäytyi kuhertelemaan takapihan porealtaaseen.

!!

Illan hämärryttyä Aleksi rohkaisi viimein mielensä ja esitti Milkalle kysymyksensä. "Tuota, ajattelin olisitko halunnut muuttaa tänne asumaan mun kanssa?" hän soperteli. Milkan kasvot levisivät hymyyn..

"Tietysti muutan!" hän huudahti ja hyppäsi hämmästyneen Aleksin käsivarsille.

Milkasta saatiinkiin oikein nätti tapaus :)
(en näköjään ole kirjoittanut ylös hänen tietojaan, päivittelen kohdan pian! tavoite taisi olla perhe ja elämäntoive lainvalvontauran huippu)

Illallispöydässä keskustelu kävi kuumana uuden asukkaan ympärillä, mutta Aleksi ei saanut katsettaan irti tuoreesta avovaimostaan.

Syönnin jälkeen Aleksi saattelikin Milkan parin yhteiseen makuuhuoneeseen. Nukkuminen ei kuitenkaan ollut kummankaan mielessä vielä hetkeen..

***

Mistä näitä komistuksia oikein tulee? :D Ainakin valinnanvaraa mikäli seuraava perijä on tyttö..

Aleksi oli masentunut, poloisen tavoitemittari oli pitkään punaisella.. Ja tietysti kaikki toiveet hankalia toteuttaa :/

Parin viikon takainen lemmenyö kolkutteli Milkan mieltä, kun hän joutui parina aamuna tekemään tuttavuutta vessanpöntön kanssa. Ajatus mahdollisesta perheenlisäyksestä oli kuitenkin mieluinen, kunhan Aleksi ei vain säikähtäisi uutista.

Mahdollisesta raskaudesta huolimatta Milka halusi pysyä kunnossa, jo senkin takia että hän etsi töitä unelma-alaltaan lainvalvonnan parissa.

Antin työkaveri sai mukavat sähkärit jäätyään porealtaaseen ukkosenilman iskettyä.. :D

Olin oikeassa, saamme vauvan! Äkkiä kertomaan Aleksille.. Kunhan syön ensin.

Vaihdettuaan hieman löysempää ylle Milka meni herättämään Aleksin. "Tuota, meille on tulossa vauva.." Milka ehti aloittaa, mutta Aleksi keskeytti hänet.

"Mahtavaa! Näin yhdessä liikkeessä tosi hauskannäköisiä leluja, hyrriä ja vaikka mitä," Aleksi alkoi selittää innoissaan. Milka katsoi kultaansa huvittuneena, mutta oli myös helpottunut tämän innostuksesta.

Pian Aleksi tuntui rauhoittuvan, ja katsoi Milkaa rakastavasti silittäen tämän poskea. "Oikeasti, ihana juttu. Nyt voinkin tehdä yhden jutun, jota olen miettinyt jo pitkään.."

Samassa Aleksi oli polvillaan Milkan edessä, samettinen rasia käsissään. "Tuletko vaimokseni, Milka Forsberg?"

"Tietysti tulen. Se on ihana!" Milka henkäisi, ihaillen kihlasormustaan onnenkyyneleet silmissään.

Annukka oli iloissaan, että uuteen taloon oli ostettu myös radio. Yläkerrassa saattoi rauhassa harjoitella parhaita tanssimuuvejaan.

Antti ja Mira keskittyivät molemmat uraansa, ja yhteinen aika oli välillä kortilla. Molemmat tahtoivat päästä uransa huipulle nopeasti, että voisivat viettää rauhaisia eläkepäiviä yhdessä.

Aleksi ja Milka vannoivat vihkivalansa kahden kesken, kummankaan mielestä suuret hääjuhlat eivät olleet tarpeelliset.

Koko perhe pukeutui kuitenkin parhaimpiinsa, kun tuoretta avioliittoa juhlistettiin illallisella.

Vihkimisen jälkeen elämä palasi nopeasti tavalliseen arkeen; Milka vietti äitiyslomaansa kotona, ja ollessaan vapaalla töistä Aleksi hakeutui useimmiten vaimonsa seuraan. Parille riitti läheisyys ilman sanojakin.

Melko huvittavaa, että Aleksi kulkee töihinsä rikollisuralle Antin kimppakyydillä, poliisiautolla.. :'D

Princess on pieni mutta pippurinen ;)

Viimeisinä raskauskuukausina Milka soitti ahkerasti pianoa ja saattoi laulaakin samalla, hän nimittäin uskoi vahvasti, että vauva pystyi jo kuulemaan hänen äänensä.

Milka istui myös mielellään etupihan keinussa, nauttien alkukevään ensimmäisistä auringonsäteistä.

Joskus hän uppoutui ajatuksiinsa pidemmäksikin aikaa, jolloin Aleksi töistä tullessaan löysi vaimonsa ulkoa. "Mites siellä voidaan?" Aleksi puheli vaimonsa vatsalle, joka alkoikin olla jo melko iso.

"Ja miten vaimoni päivä on sujunut?" Aleksi kuiskasi Milkalle. "Hyvin," Milka hymyili takaisin, "tervetuloa kotiin."

Aamukin oli kutsunut rakkaansa Rikin kylään.

Ei yhtään häiritsevää, Annukka..

Aamu odotti jo malttamattomana muutaman päivän päässä siintäviä syntymäpäiviään ja sitä, että voisi aloittaa viimein perheen Rikin kanssa.

 Juuri kun vanhukset olivat löytäneet aikaa toisilleen, kaikui talossa aamuyön rauhan rikkova huuto..

"Koskee!!" Milka valitti kyyneleet silmissään. Synnytyskivut olivat pahinta, mitä hän oli siihen astisessa elämässään kokenut.

Huuto oli herättänyt jopa yläkerrassa nukkuneen Aatun, joskaan pojasta tai paikalle niinikään juosseesta Mirasta ei juuri ollut tulevalle äidille apua. Mutta missäs on isä?

.......

Alan huomata yhteneväisyyksiä Aleksin ja tämän isän välillä..

... :'D

Aleksin pedatessa parin sänkyä tyynen rauhallisena - aivan kuten isänsä esikoisen syntyessä - Milka pusersi maailmaan viidennen sukupolven ensimmäisen jäsenen.

Milkan rykäistyä hienovaraisesti Aleksikin tuntui viimein tajuavan tulleensa isäksi, ja alkoi heti tehdä tuttavuutta äitinsä hiukset(!), silmät ja ihon perineen tyttärensä kanssa. Esikoinen sai nimekseen Maisa.

"Minun tyttäreni," Aleksi huokaisi onnellisena syöttäessään Maisaa. Hän oli aina haaveillut omasta perheestä, ja oli vaikea uskoa, että toive oli viimein toteutunut.

Milka jätti Maisan isänsä hoiviin ja lähti heti seuraavana aamuna töihin, vaihtelu teki tuoreelle äidille hyvää pitkän äitiysloman jälkeen vaikka ura olikin vielä "väärä" (liiketalous).

Annukka ei vielä ollut löytänyt sydämensä valittua, ja vietti lopputeini-ikäänsä seikkailu-uran töidensä lisäksi huvitellen uima-altaalla tai auttaen Maisan hoidossa.

Maisa sai heti kiedottua mummonsa pikkusormensa ympärille, ja Mira auttoi pienoisen hoidossa aina kun töiltään ehti. Ihana saada taloon taas pieni hoidettava, hän tuumi hyräillessään vaipanvaihdon lomassa.

Edelleen paljon omissa oloissaan viihtyvä Aatu oli teiniydyttyään löytänyt internetin keskustelupalstat, ja olikin tutustunut sitä kautta moneen mielenkiintoiseen simiin.

Eikä kumpikaan saanut edes ylennystä..

Ei Milka ylennystä kaivannutkaan, sillä sinä päivänä lehdestä löytyi avoin paikka lainvalvontauralta!

Aurora soitteli edelleen Aleksille, vaikka tämä oli tehnyt naiselle selväksi, ettei ollut enää vapaata riistaa. Milkakaan ei ehkä katsoisi hyvällä jos tietäisi, että miehen entiset treffikumppanit soittelivat edelleen..

Princess hurmasi kaikki taloon vierailemaan tulleet, ja sai hellyyttä osakseen aina kun halusi.

Just as planned.

Aatu pisti siskoaan paremmaksi tanssilattialla, tosin poika piti huolen ettei kukaan nähnyt hänen ilakointiaan.

Oli viimein tullut kaksosten aika varttua aikuisiksi. Annukka oli töissä, joten Aamu sai puhaltaa kynttilät yksikseen.

Aamu halusi odottaa siskoaan ennen kuin muuttaisi kotoa. Odotellessaan hän soitti Rikin käymään..

Riki saapuikin tuota pikaa. Mies vaikutti hämmästyneeltä Aamun kasvusta. "Oletpa sinä kaunis," hän henkäisi.

Kiitokseksi kehuista Aamu muiskautti miehen huulille suudelman - parin ensimmäisen.

Annukka kasvoi heti töistä tultuaan.

"Mitäs sanot jos muutettaisiin jo tänä iltana?" Annukka ehdotti siskolleen vaihdettuaan itselleen mieluisensa tyylin. Aamu nyökkäili innokkaana, "Soitin itseasiassa meille jo taksin. Haluan jo muuttaa yhteen Rikin kanssa!"

Ennen taksin tuloa Aamu hyvästeli rakkaansa. "Pian nähdään."

Annukan hyvästellessä heidän vanhempiaan Aamu rutisti veljeään lujasti. "Pitäkäähän huolta itsestänne, molemmat," Aleksi vannotti siskoaan. "Ja tulkaahan käymään!" Aamu naurahti, "Tietty, isoveli."

Pian taksi tööttäili pihalla, ja tytöt lähtivät aloittamaan omaa elämäänsä tahoillaan.

Muutamaa tuntia myöhemmin Milka sai iloisen vastaanoton mieheltään, joka johdatti vaimonsa pian talon sijaan takapihalle.

Aleksi houkutteli Milkan porealtaaseen..

..ja tähtitaivaan alla tunnelma alkoi nopeasti lämmetä.

***

Siinäpä se osa. Puolessa välissä jo ollaan, ei uskoisi :) Ensi osassa sitten lisää perhe-elämää, kenties Maisalle sisaruskin? Keep reading to find out!